0722.975.518 | 0256.205.283 | | Timisoara

Revizii tehnice gaz

Verificarile tehnice ale instalatiilor de gaz sunt obligatorii pentru toti detinatorii o data la 2 ani, iar reviziile tehnice o data la 10 ani, conform prevederilor legale, pentru a asigura functionarea in conditii de siguranta a acestora.

Pentru verificare instalatiilor de gaz in Timisoara si in imprejurimi, va trebui in primul rand sa ne sunati pentru a va face o programare. Dumneavoastra ne comunicati codul de abonat si codul locului de consum (pe care le gasiti pe orice factura de gaz), iar noi depunem la E.ON interogarea de arhiva necesara. Imediat dupa primirea raspunsului de la E.ON, care dureaza de obicei intre o saptamana si o luna, ne putem deplasa la dumneavoastra pentru a face verificarea.

Dupa ce verificarea a fost realizata, ne asiguram ca E.ON primeste fisa de verificare, pentru a elibera numarul de inregistrare.

Verificarea instalatiilor de gaz trebuie sa reprezinte o prioritate pentru dumneavoastra, deoarece orice abatere de la normele legale se poate traduce in pierderea integritatii imobilului sau chiar a unor vieti omenesti. Va recomandam sa efectuati de fiecare data verificarea la termenul scadent si chiar inainte de termen, atunci cand aveti dubii in ceea ce priveste functionarea optima a instalatiei dumneavoastra de gaz.

Pentru sfaturi si alte informatii utile, urmareste-ne pe Facebook.

Ai o problema in realizarea unei instalatii? Ai nevoie de asistenta pentru documentatii? Te confrunti cu defectiuni ale centralei sau ale aerului conditionat?

Suna-ne acum

  0722.975.518