0722.975.518 | 0256.205.283 | | Timisoara

Instalatii termice

Suntem o echipa de specialisti din Timisoara, certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice.

Realizam instalatii termice, atat pentru locuintele personale, cat si pentru spatii comerciale, spatii publice si companii private.

Realizam orice tip de instalatie termica, de la montajul de centrale termice si instalarea de corpuri cu incalzire termica statica si pana la incalzirea prin pardoseala, instalatii termice exterioare si instalatii termice cu pompe de caldura.

Activitatea noastra in acest domeniu se bazeaza pe cei peste 15 ani de experienta acumulati in montarea si reviziile periodice ale instalatiilor termice.

Montajul centralelor termice

Incalzirea prin intermediul centralelor termice a devenit in prezent principala metoda de incalzire a locuintelor personale, dar si a spatiilor comerciale, halelor industriale si cladirilor de birouri, luand locul vechilor metode traditionale de incalzire.

Apelati la Tucasa Instal pentru a beneficia de cele mai bune servicii in materie de montaj al centralelor termice, in Timisoara si imprejurimi.

Reviziile tehnice ale centralelor termice

Pentru informatii legate de reviziile tehnice periodice ale centralelor termice, accesati pagina Revizii tehnice centrale.

Pentru sfaturi si alte informatii utile, urmareste-ne pe Facebook.

Ai o problema in realizarea unei instalatii? Ai nevoie de asistenta pentru documentatii? Te confrunti cu defectiuni ale centralei sau ale aerului conditionat?

Suna-ne acum

  0722.975.518